Documents

Després de setmanes d’assemblees obertes a la ciutadania, reunions amb col·lectius i trobades amb persones que han posat el seu esforç en idear propostes per activar la Canonja, la CUP presenta un programa pensat per posar el poble al servei del poble.

Ja som poble, tenim el municipi que volíem, ara ens cal saber-lo gestionar i posar-lo a disposició de tots els canongins i canongines. “Activem la Canonja, està a les teves mans”, amb aquest lema la CUP pretén convidar a la ciutadania a recuperar, ara sí, el municipi. La participació i la implicació ciutadana és l’eix principal que guia aquest programa, així com el reforç i la municipalització dels serveis públics i la consolidació dels serveis socials fent especial atenció als col·lectius que més estan patint els efectes del context socioeconòmic actual.

El programa electoral que s’exposa a continuació està dividit en 6 blocs: democràcia participativa, sostenibilitat, cultura i festes, cohesió i serveis socials, educació i promoció econòmica. El document ha estat elaborat de forma participativa i ha comptat amb la col·laboració de nombroses persones a les quals volem donar les gràcies.